Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de poivron rouge, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g de poivron vert, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 100 g de courgette, détaillée en cubes (1 cm)
- 100 g de haricots verts surgelés, coupés en morceaux
-
200
g de riz blanc à grain court
nebo 200 g de riz spécial risotto - 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de paprika (volitelně)
- 1 c. à café de sel
- 650 g d'eau
- 200 - 400 g de pois chiches en conserve, rincés et égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 811.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne aux crevettes, sauce verte
50min
Salade de blé et légumes d'été
55min
Salade de lentilles aux poivrons
40min
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30 min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 godz. 30 min
Riz aux petits légumes
40min
Légumes aux haricots verts
30 min
Paëlla veggie
50min
Tajine végétarien
35min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min