Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
-
20
g de concentré de tomate turque (Domates Salçası)
nebo 20 g de concentré de tomate - 40 g d'huile d'olive
- 250 g de tomates, coupées en deux
-
500
g de haricots verts frais (haricots nains ou à rames), coupés en morceaux (5 cm)
nebo 500 g de haricots verts surgelés, préalablement décongelés et coupés en morceaux (5 cm) - 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Chakchouka à l'avocat
25min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 Std. 10 Min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Riz fondant aux légumes
25min
Lentilles (Chorba 3dess)
1 Std. 10 Min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Lentilles à la marocaine
50 min
Chakchouka aux œufs
50 min