Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
-
20
g de concentré de tomate turque (Domates Salçası)
nebo 20 g de concentré de tomate - 40 g d'huile d'olive
- 250 g de tomates, coupées en deux
-
500
g de haricots verts frais (haricots nains ou à rames), coupés en morceaux (5 cm)
nebo 500 g de haricots verts surgelés, préalablement décongelés et coupés en morceaux (5 cm) - 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognaise express
20 Min
Chakchouka aux œufs
50 min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 godz. 10 min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30 min
Bowl de lentilles et légumes verts
40 Min
Guirlach nougat
1h 30 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1 Std.
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 Min
Riz fondant aux légumes
25min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 Min