Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
-
20
g de concentré de tomate turque (Domates Salçası)
nebo 20 g de concentré de tomate - 40 g d'huile d'olive
- 250 g de tomates, coupées en deux
-
500
g de haricots verts frais (haricots nains ou à rames), coupés en morceaux (5 cm)
nebo 500 g de haricots verts surgelés, préalablement décongelés et coupés en morceaux (5 cm) - 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Lentilles à la marocaine
50 min
Gratin de pâtes à la provençale
1h 15min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1h 10min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15min
Riz fondant aux légumes
25 min
Loubieh (ragoût de haricots verts libanais)
50 min
Chakchouka aux œufs
50 min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1h 10min