Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce barbecue
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile de colza
- 250 g de concassé de tomates
- 120 g d'eau
- 90 g de vinaigre de vin blanc
- 70 g de cassonade
- 70 g de moutarde
- 30 g de sauce Worcestershire
- 1 - 1 ½ c. à café de piment en poudre
- 2 c. à soupe de paprika en poudre
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de sel
Les travers de porc
- 700 g de travers de porc, coupés en morceaux (3 x 10 cm) (voir "Conseil(s)")
- 15 g de gingembre frais, coupé en tranches de 2 mm
- 400 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (3 cm)
- ½ c. à café de sel
- huile de colza, pour la cuisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1591 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 godz.
Sauté de porc sauce cacahuète
45 min
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4h 10min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40 min
Croustillants d'araignée
2 godz.
Poulet à la jamaïcaine
1h 40 min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 min
Porc effiloché taïwainais
1h 40 min
Cassoulet toulousain
1h 40 min
Bar et fenouils caramélisés
1 godz. 15 min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40 min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 godz. 30 min