Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 100 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 100 g de fenouil, coupé en morceaux
- 30 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais, équeuté
- 5 brins de coriandre fraîche
- 100 g de concombre, coupé en brunoise
- le jus d'un citron jaune
- 200 g d'eau
- 350 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 350 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 250 g de graines de couscous moyennes
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées et coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1041.8 kJ / 246.2 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 123.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 Min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45 Min
Étagés d'aubergines
1 Std. 35 Min
Huile d'olive au thym et vinaigre de framboise
504u.
Pizza aux palourdes
1h 45min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15 Min
Pipirrana au calamar (salade andalouse)
40 Min
Taboulé aux crevettes et kiwis
45 Min
Porridge à la pomme et à la cannelle
Žádné hodnocení
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2 Std.
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1 Std. 15 Min