
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Sonnenblumenkerne abgespült
- 260 g Wasser
- 10 g Weißwein, trocken (volitelně)
- 100 g Champignons halbiert oder geviertelt
- 50 g Olivenöl
- 60 g Schalotten halbiert
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ¾ TL Pfeffer
- 10 g Sojasauce (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 107 kcal / 446 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 257 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min
Champignoncreme
10min
Bärlauch-Hummus
15min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Vegane Aioli
120h
Kidneybohnen-Aufstrich
10min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Blumenkohl-Hummus
35min
Gerösteter Mandel-Lauch-Aufstrich
1h 30min
Kräuter-Cashew-Brotaufstrich
8h 10min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10min