Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 545 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 200 g grüne Bohnen, frisch, geputzt (siehe Tipp)
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 frische Chilischote, entkernt, in Stücken, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Salbeiblatt und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Olivenöl
- 100 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 15 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 159 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Thai-Nachos
1 godz. 10 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 Min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1h
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40min
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1h 30min
Linsenfrikadellen
1h
Guirlache Nougat
1h 30min
Marokkanische Linsensuppe
35min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min