Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1230 g Wasser
- 300 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 15 g Rapsöl
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 60 g Möhren, in Stücken
- 60 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 60 g Knollensellerie, in Stücken
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ¾ - 1 TL Pfeffer, nach Geschmack
- 400 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Scheiben (siehe Tipp)
- 400 g gemischtes Gemüse (z. B. Zucchini, Paprika, Brokkoli, Champignons), in Stücken (4-5 cm)
- 1 Ei
- 2 geh. EL Mehl
- 100 g Crème fraîche
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1487 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grüne Blumenkohlsuppe
30 min
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Brennnessel-Gemüsesuppe mit Gewürz-Croûtons
1u.
Menü: Champignoncremesuppe und gefüllte Paprika mit Reis und Tomatensauce
1h 5min
Champignoncremesuppe
20min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50min
Wintersuppe
1u.
Zucchini Minz Suppe
30 min