Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Staudensellerie-Stange, in Stücken
- 1 Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 100 g Porree, in Scheiben (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer
- 900 g Wasser
- 1000 g Kalbsschulter, gewürfelt (2-3 cm)
- 500 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Sahne
- 2 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1h 40min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Königsberger Klopse vom Kalb
1h
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Ochsenbäckchen
5h