Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 500 g Lammfleisch aus der Keule, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 2 - 3 Zweiglein Rosmarin, abgezupft
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, abgezupft
- 300 g Wasser
- 100 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¾ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 45 g Tomatenmark
- 250 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 1,5 cm)
- 250 g rote Paprika, in Streifen (ca. 5 x 1,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Provenzialisches Lammragout
1u. 40min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10 min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55 min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min