Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 500 g Lammfleisch aus der Keule, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 2 - 3 Zweiglein Rosmarin, abgezupft
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, abgezupft
- 300 g Wasser
- 100 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¾ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 45 g Tomatenmark
- 250 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (ca. 1,5 cm)
- 250 g rote Paprika, in Streifen (ca. 5 x 1,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Lammtopf Pichelstein
50min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Orientalischer Lammeintopf
1 godz. 10 min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Fischeintopf mit Koriander
45min