
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen
- 500 g Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (3 cm), trocken getupft
- 100 g Weißwein trocken
- 150 g Zwiebeln halbiert oder geviertelt
- 10 g Mehl
- 70 - 80 g Katenschinkenwürfel
- 1 EL Paprika edelsüß
- 400 g Kalbsfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 - 700 g gemischtes Gemüse, TK (z. B. Bohnen, Möhren, Erbsen etc.)
- 4 hart gekochte Eier geviertelt (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 611 kcal / 2557 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 1026 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Brut
1hod.
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2hod. 25min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1hod. 30min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1hod. 20min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4hod. 20min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4hod.
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1hod. 10min
Kalbfleisch-Stifado
5hod. 35min
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min