Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln

Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln

3.6 34 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Olivenöl
    30 g
  • Möhren in Stücken (3 cm)
    70 g
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (2-3 cm)
    500 g
  • Weißwein, trocken
    60 g
  • Kartoffeln in Stücken (2 cm)
    300 g
  • stückige Tomaten
    200 g
    200 g Tomaten, frisch, in Stücken (2 cm)
  • Wasser
    180 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Apfel in Scheiben (5 mm)
    1
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 418 mg
Protein 29 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...