Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 70 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (2-3 cm)
- 60 g Weißwein, trocken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
-
200
g stückige Tomaten
nebo 200 g Tomaten, frisch, in Stücken (2 cm) - 180 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Apfel, in Scheiben (5 mm)
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 418 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschgulasch-Suppe
1 Std. 30 Min
Gulasch
2 Std.
Ossobuco
3 Std. 40 Min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50 Min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.