Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pistilli di zafferano
- 400 g di calamari freschi ad anelli
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
-
700
g di brodo di pesce
nebo 700 g di acqua - 5 g di sale
- 400 g vongole fresche, spurgate (vedere consigli)
- 350 g di riso a chicco corto (cottura 18 minuti)
- 6 gamberoni giganti freschi
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Insalata di polpo con dressing al lime
1u.
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Porchetta con pere e cipolle
12h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpettine di gamberi tailandesi
1h 25min
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Paella
1 Std. 50 Min