Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pistilli di zafferano
- 400 g di calamari freschi ad anelli
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
-
700
g di brodo di pesce
nebo 700 g di acqua - 5 g di sale
- 400 g vongole fresche, spurgate (vedere consigli)
- 350 g di riso a chicco corto (cottura 18 minuti)
- 6 gamberoni giganti freschi
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Bucatini con le canocchie
35 Min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 Min
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Zuppetta di gamberi
1h
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Bisque
2 Std.
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min