Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pistilli di zafferano
- 400 g di calamari freschi ad anelli
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
-
700
g di brodo di pesce
nebo 700 g di acqua - 5 g di sale
- 400 g vongole fresche, spurgate (vedere consigli)
- 350 g di riso a chicco corto (cottura 18 minuti)
- 6 gamberoni giganti freschi
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2j
Moscardini alla busara sottovuoto
2j
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50 menit
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 Min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40 min
Paella
1h 50min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Spaghetti di riso gamberi e verdure
35 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1j 30 menit
Fregola con le seppie
40 min