Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Crema di fave al finocchietto
50min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1h 40min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Bisque
2h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min