Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 564 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 min
Crema di fave al finocchietto
50 min
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Zuccotto di polpo al vapore
3 Std.
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Bisque
2h