Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g di funghi porcini secchi
- 30 g di acqua
- 100 g di funghi portobello freschi, a pezzi
- 50 g di burro freddo, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 120 g di vino bianco secco
- 200 g di brodo di pollo
- 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 25 g di farina tipo 00
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Spezzatino di manzo danese
30 min
Marinatura per la selvaggina
20min
Polpette di agnello
55min
Salsa ai porcini
20min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1 godz.
Salsa Soubise
30 min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Paté di funghi
1h 30min
Lasagne ai funghi
2 godz.