
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g di funghi porcini secchi
- 30 g di acqua
- 100 g di funghi portobello freschi a pezzi
- 50 g di burro freddo, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 120 g di vino bianco secco
- 200 g di brodo di pollo
- 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 25 g di farina tipo 00
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 789 kcal / 3309 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 62 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Sodík
- 1636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Crema di funghi
20min
Polenta con i funghi
1hod. 15min
Risotto ai funghi
35min
Scalogno brunito (250 g)
25min
Polpette al sugo
45min
Paté di funghi
1hod. 30min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Panzerotti alla romana
55min
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto funghi e salsiccia
55min