Salsa ai funghi e vino bianco

Salsa ai funghi e vino bianco

4.7 48 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 g

Suroviny

  • 12 g di funghi porcini secchi
  • 30 g di acqua
  • 100 g di funghi portobello freschi a pezzi
  • 50 g di burro freddo, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 120 g di vino bianco secco
  • 200 g di brodo di pollo
  • 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
  • 25 g di farina tipo 00
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 g

Sodík 1636 mg
Protein 13 g
Kalorie 3309 kJ / 789 kcal
Tuk 62 g
Vláknina 10.3 g
Nasycený tuk 49 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...