Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g di funghi porcini secchi
- 30 g di acqua
- 100 g di funghi portobello freschi, a pezzi
- 50 g di burro freddo, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 120 g di vino bianco secco
- 200 g di brodo di pollo
- 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 25 g di farina tipo 00
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Risotto funghi e spinaci
55 min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5hod.
Crema di funghi
20 Min
Salsa peperoni rossi e mele
35 min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4h 50min
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1h 30min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Salsa Choron
20 Min
Salsa Soubise
30min
Salsa ai porcini
20 Min
Risotto funghi e salsiccia
55 min