Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta gialla, piccole e pelate
- 5 g di paprika in polvere, affumicata
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 5 g di erbe aromatiche miste secche
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 45.1 kJ / 10.8 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 40.2 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1j
Palline cocco e lampone
3sa
Ravioli alla valtellinese
1 Std. 45 Min
Scarcedda lucana
2j
Ciambelline alla cannella (senza glutine)
1j
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 min
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 min
Polpette di pane
30 min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Bussolai di Burano
2j
Bianchini sardi
2j
Patate schiacciate al forno
1j