Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, steli e foglioline
- 100 g di carota, con la buccia, tagliata a pezzi
- 250 g di farro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 150 g di pane di mais raffermo, a pezzi
- 200 - 250 g di latte
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 172 mg
Alternativní recepty
Pagnotta rustica
3h
Granita al limone
13 Std.
Calzone fritto
5h
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Polpette fritte
40 min
Gelato al cioccolato
12h
Gnocchi di patate
1h 15min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 godz. 45 min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55 min
Polpette di zucca
1 godz. 30 min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Cannelloni al ragù
1 godz. 30 min