Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Baccalà alla mediterranea
1 Std. 30 Min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1 Std. 10 Min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 Std. 50 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Pesce bianco magro sottovuoto
1 godz. 20 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h