Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Topinambur alla menta sottovuoto
2h 10min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Filetto di maiale in crosta di pancetta con burro aromatizzato
1h 45min
Calamari Sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Insalata russa sottovuoto
1 Std. 30 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1 Std.
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min