Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 300 g di baccalà ammollato e dissalato
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 10 gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 godz. 30 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Insalata di baccalà sottovuoto
1h