
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 2350 g di acqua
- 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
- 170 g di farina di grano saraceno per polenta
- 30 g di chicchi di segale integrale
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla rossa a rondelle
- 35 g di acciughe sott'olio sgocciolate
- 5 g di prezzemolo fresco tritato
- 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- prezzemolo fresco tritato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 400.3 kcal / 1674.5 kJ
- Protein
- 16.6 g
- Tuk
- 15.9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 1041.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bimby® è casa: Risotto
1hod. 15min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1hod. 15min
Cuori al mascarpone e pistacchi
4hod. 15min
Cocktail alla frutta (TM6)
6min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10min
Spritz analcolico zenzero e fragole (TM6)
15min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35min
Mojito analcolico (TM6)
10min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Bibita ACE (TM6)
6min