Polenta nera e fagioli

Polenta nera e fagioli

4.6 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

Polenta
  • 2350 g di acqua
  • 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
  • 170 g di farina di grano saraceno per polenta
  • 30 g di chicchi di segale integrale
  • 10 g di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla rossa a rondelle
  • 1 spicchio di aglio
  • 35 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 5 g di prezzemolo fresco tritato
  • 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
  • prezzemolo fresco (volitelně) tritato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1041.5 mg
Protein 16.6 g
Kalorie 1674.5 kJ / 400.3 kcal
Tuk 15.9 g
Vláknina 9.9 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...