Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 2350 g di acqua
- 150 g di fagioli neri secchi (vedere consigli)
- 170 g di farina di grano saraceno per polenta
- 30 g di chicchi di segale integrale
- 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle acciughe
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla rossa a rondelle
- 35 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 g di prezzemolo fresco, tritato
- 10 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- prezzemolo fresco, tritato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674.5 kJ / 400.3 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 1041.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastiera napoletana
8 godz.
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1 Std. 15 Min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Pennette cinque cereali alle verdure CucinaBarilla
20min
Fideuá vegetariana
Žádné hodnocení
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40min
Menù: Zuppa fredda di melone; Crostini con pesce spada; Macedonia con mousse allo yogurt (Bimby Friend)
4h
Spaghetti di mele in insalata con dressing agrumato
15min
Bibimbap burrito
45min
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Mix di spezie per pan di zenzero
10 min
Caramello liquido
35min