Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
nebo 25 g de levure boulangère fraîche, type 55 - 510 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1257 kJ / 295 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain complet rapide
1h 20min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain complet
5 godz.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de seigle
5 godz.
Petits pains suédois
16 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Pain de campagne en cocotte
2h 10 min