Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 60.5 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 692.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Prawn and saffron arancini
25h
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Pimento Spread
5min
Smoked salmon mousse
5min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Café de Paris butter
25min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Baked artichoke dip
35min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 Std. 10 Min