Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 60.5 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 692.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35 min
Café de Paris butter
25 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Pulled pork burgers
4h 20min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min