Flank steak with horseradish cream sauce
TM6 TM5 TM31

Flank steak with horseradish cream sauce

4.5 (11 hodnocení)

Suroviny

Mustard marinade

  • 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Worcestershire sauce
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 1 tbsp French mustard
  • 1 tbsp dried oregano
  • ¼ tsp ground black pepper

Horseradish cream sauce

  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g crème fraîche (see Tips)
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 30 g horseradish cream
  • 1 tsp French mustard
  • 2 pinches cayenne pepper
  • 2 pinches sea salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3337.8 kJ / 794.7 kcal
Protein
69.3 g
Sacharidy
6.7 g
Tuk
60.5 g
Nasycený tuk
17.5 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
692.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty