
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 794.7 kcal / 3337.8 kJ
- Protein
- 69.3 g
- Tuk
- 60.5 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Sodík
- 692.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Buffalo chicken wings
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min