Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Protein
- 69.3 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 60.5 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 692.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25 min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 Std. 25 Min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Mai Tai
10 Min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 Std. 10 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Mango daiquiri
5 min