Zařízení & příslušenství
Flank steak with horseradish cream sauce
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 35min.
4 portions
Suroviny
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
692.2 mg
Protein
69.3 g
Kalorie
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Tuk
60.5 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
17.5 g
Sacharidy
6.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pizza Oven
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Seared steak and rocket salad
20min.
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1hod.
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min.
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1hod. 15min.
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min.
Champagne poached chicken terrine
1hod. 30min.
Teriyaki chicken thighs
2hod. 10min.