Kompatibilní verze
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de verduras variadas (apio, zanahoria, puerro, etc.) en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de tomate concentrado
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (perejil, romero, tomillo, etc.)
- 100 g de sal gorda
- 30 g de vino tinto
- 300 g de carne picada de ternera
- 1 hoja de laurel seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Alternativní recepty
Concentrado de caldo de pescado
30 Min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3j 50 menit
Concentrado de caldo de verduras
45min
Menú: Sopa de ajo. Salmón con salsa de balsámico y zoodles de calabacín
35min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Congrio a la cerveza
30 Min
Concentrado de caldo de carne
45min
Milhojas de patatas
1h 30min
Cabrito al horno con migas de espárragos
13h
Dientes de ajo (Pelar)
5min