Kompatibilní verze
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de verduras variadas (apio, zanahoria, puerro, etc.) en trozos de 2-3 cm
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de tomate concentrado
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (perejil, romero, tomillo, etc.)
- 100 g de sal gorda
- 30 g de vino tinto
- 300 g de carne picada de ternera
- 1 hoja de laurel seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Alternativní recepty
Yogur de vainilla en Varoma
13h 10min
Yogur griego en Varoma
13 Std.
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10 min
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3u. 50min
Helado de lemon curd con crujiente de piñones y caramelo de regaliz
9h 15min
Pan de caja
2 Std. 15 Min
Concentrado de caldo de pescado
30 min
Yogur de leche de cabra en Varoma
13 Std.
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 min
Yogurt natural (Fermentar)
12h 10 min
Concentrado de caldo de carne
45 min