Concentrado de caldo de carne y verduras en cocción lenta

Concentrado de caldo de carne y verduras en cocción lenta

4.6 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
400 g

Suroviny

  • 40 g de aceite de oliva
  • 300 g verduras variadas (apio, zanahoria, puerro, etc.) en trozos de 2-3 cm
  • 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de tomate concentrado
  • 4 ramitas de hierbas frescas variadas (perejil, romero, tomillo, etc.)
  • 100 g de sal gorda
  • 30 g de vino tinto
  • 300 g de carne picada de ternera
  • 1 hoja de laurel seca

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 496 mg
Protein 16 g
Kalorie 1257 kJ / 300 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...