Kompatibilní verze
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de champignons noirs déshydratés
- 250 g d'échine de porc, désossée, en dés de 2 cm
- 150 g de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile de sésame
- 1 c. à soupe de sauce de soja, et un peu pour servir
- 25 feuilles de pâte à ravioli
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Boulettes de porc, riz gluant et sauce soja-balsamique
12 godz. 55 min
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Raviolis de crevettes
40 Min
Brochettes de dinde yakitori, pois gourmands et riz
1h
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40 min
Boulettes de poulet asiatiques
25 min
Poulet teriyaki 🌶️
2 Std. 5 Min
Salade Bo bun
12h
Ramen aux lamelles de bœuf, légumes et nouilles de riz
30 min
Bahn bao vapeur à la viande
2 Std. 55 Min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1h
Raviolis pékinois
1h