Italian Easter bread
TM6 TM5 TM31

Italian Easter bread

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g unsalted butter
  • 210 g milk
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 100 g white sugar
  • 450 g baker's flour, plus extra to dust
  • ½ tsp sea salt
  • 7 whole eggs
  • natural food colouring of choice
  • 1 egg yolk, beaten, to brush
  • nib sugar, to sprinkle (see Tips)

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
2137.6 kJ / 509 kcal
Protein
19.4 g
Sacharidy
71.9 g
Tuk
15.9 g
Nasycený tuk
7.2 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
305.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty