Brioche fruit tarts

Brioche fruit tarts

4.1 30 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
18 portions

Suroviny

Brioche base
  • oil for greasing
  • milk
    40 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • plain flour
    350 g
  • eggs
    4
  • salt
    1 tsp
  • salted butter cut into cubes (1 cm)
    170 g
Crème pâtissière
  • milk
    420 g
  • white sugar to taste
    110 g
  • plain flour
    45 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
Fruit toppings
  • fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
    4 - 5
  • fresh strawberries cut into thin slices
    250 - 300 g
  • ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges
    4 - 5
  • jam of choice, warmed, for glazing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 237.7 mg
Protein 6.5 g
Kalorie 1076.7 kJ / 256.4 kcal
Tuk 10.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 32.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...