Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 237.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Black forest cake
5h
Hazelnut torte
3h 15min
Triple layer bundt cake
1hod. 30min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Apple tart
1 Std.
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1hod. 10min
Pear and chocolate frangipane
2hod.
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Apple tea cakes
1hod. 10min