
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche base
- oil for greasing
- 170 g salted butter cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 256.4 kcal / 1076.7 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 237.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Profiteroles
2 Std.
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 Std.
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Blackberry meringue cake
3 Std. 55 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 Std.
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Marble cake
2 Std.
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Coconut butter cake
1 Std.
Crème pâtissière
15 Min