Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 237.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35 min
Marble cake
2 godz.
Profiteroles
2 godz.
Angel cake
5h 15 min
Triple chocolate layer cake
5h 20 min
Raspberry chiffon cake
5h 15 min
Ricotta fruit tart
1h 30 min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Chocolate and pear cake
1h 30 min
Raspberry and lemon flan
1h
Golden baklava
25 godz. 25 min