Zařízení & příslušenství
Brioche fruit tarts
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
18 portions
Suroviny
Brioche base
-
oil for greasing
-
milk40 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
eggs4
-
salt1 tsp
-
salted butter cut into cubes (1 cm)170 g
Crème pâtissière
-
milk420 g
-
white sugar to taste110 g
-
plain flour45 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
Fruit toppings
-
fresh dark red plums stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)4 - 5
-
fresh strawberries cut into thin slices250 - 300 g
-
ripe peaches stones removed and flesh cut into thin wedges4 - 5
-
jam of choice, warmed, for glazing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
237.7 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
1076.7 kJ /
256.4 kcal
Tuk
10.6 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
6.1 g
Sacharidy
32.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Apple tart
1 Std.
Whipped egg whites
10 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Citrus and spice spider web cheesecake
6 Std. 10 Min
Taramasalata
15 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min