Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 237.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Baguette
3h 45min
Rum baba
3h
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Caramel, date and walnut bundt
1小时 15 分钟
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min