
Zařízení & příslušenství
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
Příprava 20min
Celkový 50min
4 porce
Suroviny
Marinované krůtí nudličky
-
čerstvého kerblíku bez stonků1 svazek
-
citrón chemicky neošetřený, 2 proužky tence okrojené kůry (1 x 4 cm) a vymačkaná šťáva1
-
hořčice20 gramů
-
oleje20 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
pálivé papriky¼ čajové lžičky
-
červené papriky, sladké½ čajové lžičky
-
krůtích prsou, bez kůže a kostí na nudličky (2 cm)600 gramů
Zeleninová příloha
-
vody600 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
brambor na přiměřeně velké kousky700 gramů
-
kedlubny na hranolky (3 cm)600 gramů
Kerblíková omáčka
-
másla40 gramů
-
hladké mouky40 gramů
-
mléka250 gramů
-
muškátového oříšku, mletého½ čajové lžičky
-
soli¾ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
544 kcal /
2273 kJ
Protein
46 g
Tuk
18 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Čerstvé bylinky
11 recept
Česká republika
Česká republika