
Zařízení & příslušenství
Zeleninové krekry a bylinkový dip
Příprava 10min
Celkový 26hod. 10min
4 porce
Suroviny
Krekry
-
lněného semínka200 gramů
-
vody400 gramů
-
cibule žluté120 gramů
-
celeru, bulvy100 gramů
-
červené cibule100 gramů
-
petržele, kořenu100 gramů
-
mrkve100 gramů
-
kmínu, mletého1 čajová lžička
-
černého pepře, mletého½ čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
Bylinkový dip
-
čerstvé bazalky10 - 15 gramů
-
čerstvého oregana10 - 15 gramů
-
čerstvé pažitky10 - 15 gramů
-
čerstvé petržele10 - 15 gramů
-
slunečnicového oleje1 - 2 čajové lžičky
-
zakysané smetany250 gramů
-
citrónová šťáva podle chuti
-
sůl podle chuti
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
468.2 kcal /
1959.1 kJ
Protein
13.1 g
Tuk
35.8 g
Sacharidy
30.7 g
Vláknina
18.3 g
Nasycený tuk
9.4 g
Sodík
401.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recept
Česká republika
Česká republika