Zeleninové krekry a bylinkový dip
TM5 TM6

Zeleninové krekry a bylinkový dip

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Krekry

  • 200 gramů lněného semínka
  • 400 gramů vody
  • 120 gramů cibule, žluté
  • 100 gramů celeru, bulvy
  • 100 gramů červené cibule
  • 100 gramů petržele, kořenu
  • 100 gramů mrkve
  • 1 čajová lžička kmínu, mletého
  • ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
  • ½ čajové lžičky soli

Bylinkový dip

  • 10 - 15 gramů čerstvé bazalky
  • 10 - 15 gramů čerstvého oregana
  • 10 - 15 gramů čerstvé pažitky
  • 10 - 15 gramů čerstvé petržele
  • 1 - 2 čajové lžičky slunečnicového oleje
  • 250 gramů zakysané smetany
  • citrónová šťáva, podle chuti
  • sůl, podle chuti

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1959.1 kJ / 468.2 kcal
Protein
13.1 g
Sacharidy
30.7 g
Tuk
35.8 g
Nasycený tuk
9.4 g
Vláknina
18.3 g
Sodík
401.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty