
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krekry
- 200 gramů lněného semínka
- 400 gramů vody
- 120 gramů cibule žluté
- 100 gramů celeru, bulvy
- 100 gramů červené cibule
- 100 gramů petržele, kořenu
- 100 gramů mrkve
- 1 čajová lžička kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
- ½ čajové lžičky soli
Bylinkový dip
- 10 - 15 gramů čerstvé bazalky
- 10 - 15 gramů čerstvého oregana
- 10 - 15 gramů čerstvé pažitky
- 10 - 15 gramů čerstvé petržele
- 1 - 2 čajové lžičky slunečnicového oleje
- 250 gramů zakysané smetany
- citrónová šťáva podle chuti
- sůl podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 468.2 kcal / 1959.1 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 35.8 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Vláknina
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Sodík
- 401.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 min
Pomalu vařená cizrna
14 godz. 40 min
Sójový jogurt (veganský)
Brak ocen
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 min
Jogurtový dresink
5 min
Pomazánka z pečených paprik
45 min
Rajčatová rýže
30 min
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min