Zeleninové krekry a bylinkový dip

Zeleninové krekry a bylinkový dip

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 26hod. 10min.
4 porce

Suroviny

Krekry
  • 200 gramů lněného semínka
  • 400 gramů vody
  • 120 gramů cibule žluté
  • 100 gramů celeru, bulvy
  • 100 gramů červené cibule
  • 100 gramů petržele, kořenu
  • 100 gramů mrkve
  • 1 čajová lžička kmínu, mletého
  • ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
  • ½ čajové lžičky soli
Bylinkový dip
  • 10 - 15 gramů čerstvé bazalky
  • 10 - 15 gramů čerstvého oregana
  • 10 - 15 gramů čerstvé pažitky
  • 10 - 15 gramů čerstvé petržele
  • 1 - 2 čajové lžičky slunečnicového oleje
  • 250 gramů zakysané smetany
  • citrónová šťáva podle chuti
  • sůl podle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 401.2 mg
Protein 13.1 g
Kalorie 1959.1 kJ / 468.2 kcal
Tuk 35.8 g
Vláknina 18.3 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sacharidy 30.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...