Kompatibilní verze
Crevettes à l’américaine, sauce tomate et cognac
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 échalotes, en morceaux
- 15 g de beurre
- 100 g de vin blanc
- 30 g de cognac
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 brin de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 240 g de pâtes fraîches
- 1 c. à soupe de crème liquide légère
- 800 g de crevettes crues, décortiquées
- quelques brins de persil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1928 kJ / 456 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Tajine de boulettes de poulet, sauce tomate épicée
1h 45min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1 godz.
Wok de crevettes et légumes
40min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 min
Vatapa aux crevettes
50min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 min
Galinhada (ragoût brésilien de poulet)
45 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1h 10min
Crevettes cajuns
55min