Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 700 g de sauté de veau
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3288 kJ / 786 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2sa 10 dk
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Poulet au vin rouge
55 min
Bœuf à l'orange et nouilles chinoises
1sa 30 dk
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Poulet de la "Mère Blanc"
1sa 15 dk
Poulet basquaise
50min
Rôti de veau à l'italienne
1sa 15 dk
Bœuf Stroganov
55 min
Poulet au jasnières
1h 25min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 godz. 10 min
Sauté de veau aux olives
1h