
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 700 g de sauté de veau
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 786 kcal / 3288 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 53 g
Alternativní recepty
Seiche sauce au vin rouge
1hod. 5min
Sauté de veau aux olives
1hod.
Bœuf Stroganov
55min
Daube d'agneau aux artichauts
1hod.
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Bœuf coco
3hod. 20min
Poulet au vin rouge
55min
Rôti de veau à l'italienne
1hod. 15min
Daube de l'Aubrac
17hod. 30min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Ragoût de bœuf et gnocchi
1hod. 30min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1hod. 10min