Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre
- 20 g d'huile neutre (tournesol, pépins de raisins, arachide)
- 1000 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 cm env.)
- 30 g de farine de blé
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon (bœuf ou légumes)
- 500 g de bière brune
- 1000 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.7 kJ / 511.2 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Poulet au vin rouge
55min
Cassoulet mexicain
35min
Bœuf coco
3h 20min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2u. 45min
Garbure du Béarn
1h 10min
Joues de bœuf au cidre
3u. 15min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4u.
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min