Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre
- 20 g d'huile neutre (tournesol, pépins de raisins, arachide)
- 1000 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 cm env.)
- 30 g de farine de blé
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon (bœuf ou légumes)
- 500 g de bière brune
- 1000 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.7 kJ / 511.2 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Bœuf Stroganov
55 min.
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4 godz.
Poulet au vin rouge
55 min.
Bœuf carottes vietnamien
1 godz. 20 min
Cassoulet mexicain
35 min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Garbure du Béarn
1 godz. 10 min
Stifado de bœuf
1h 30 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5min
Longe de porc à la riojana
50 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min