Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de feta, en cubes
- 40 g de raisins secs
- 40 g de pignons de pin
-
8
feuilles de pâte filo (ou phyllo)
nebo 8 feuilles de brick - 1 jaune d'œuf, battu avec un peu d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756 kJ / 421 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min
Egg muffins aux épinards et feta
30min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Pizza italienne, pâte au chou-fleur
1h
Poulet épicé, asperges et sauce orange gingembre
45min
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20min
Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar
1h 5min
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1h 5min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Samoussas à la tomate et à la ricotta
35min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55min