Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(volitelně)
nebo le zeste d'un citron jaune, pour la finition (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 79.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 Std. 40 Min
Langoustines au beurre d’agrumes, purée de butternut
52min
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
1 Std. 50 Min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10 min
Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert
30 min
Sorbet tomate-basilic
12h
Couscous d'agneau aux légumes verts
1 Std. 5 Min
Jus de raisin
6 Min
Souris d'agneau à l'orange, carottes confites à la harissa
Žádné hodnocení
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45 min