Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(volitelně)
nebo le zeste d'un citron jaune, pour la finition (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 79.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mocktail mangue, ananas, banane et boisson à l'amande
15min
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
1h
Granité à la tomate
12h
Poires gratinées bleu et noisettes
30 min
Huile parfumée
10min
Cromesquis de poisson
1u. 50min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1u. 50min
Prunes vapeur
25 min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Œuf mollet, crème de champignon
25 min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3h 45min
Yaourt glacé au melon
2h