Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 huîtres creuses
- 400 g d'eau
- 40 g d'échalotes
- 10 g d'huile
- 30 g de jus de citron
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 g d'agar-agar en poudre
- aneth frais, pour la finition
-
1
citron caviar, les billes uniquement, pour la finition
(volitelně)
nebo le zeste d'un citron jaune, pour la finition (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 184 kJ / 44.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 79.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de champignons
35min
Crème d'huître
35min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40min
Bavarois tomate-fraise
2 godz. 25 min
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93h
Soufflé normand
45min
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes
15min
Pêches à la vapeur
25min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min