Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di melanzane tonde (2 melanzane) a fette (1 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di peperoni verdi o rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 400 g di pomodori pelati in scatola (peso lordo)
- 120 g di vino rosso
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- burro q.b.
- 200 g di lenticchie rosse, secche (vedere consiglio)
Besciamella
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Chili di tofu (vegan)
1h
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Pasta al forno vegana
1h
Rosso burger
1h 35 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Torta di spinaci greca
1h 20 min
Cavolfiore tikka masala
30min
Chili (vegan)
40min