Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di melanzane tonde (2 melanzane) a fette (1 cm)
- 50 g di olio di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di peperoni verdi o rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 400 g di pomodori pelati in scatola (peso lordo)
- 120 g di vino rosso
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- burro q.b.
- 200 g di lenticchie rosse, secche (vedere consiglio)
Besciamella
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 Min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min.
Pilaf vegano
1u. 10min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4sa 5 dk
Chili vegetariano
1u. 5min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Samosas di verdure
1u. 10min
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili (vegan)
40 Min