Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 100 g di farina integrale di grano tenero
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
Ripieno
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di tofu naturale a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 200 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Torta della nonna (vegan)
4h
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Torta di asparagi
1h 10min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Pasta brisée (vegan)
45min
Besciamella (vegan)
15min