
Zařízení & příslušenství
Smoked salmon slice
Příprava 10min
Celkový 2hod. 40min
6 portions
Suroviny
Rice base
-
butter softened, plus extra for greasing40 g
-
white rice300 g
-
water900 g
-
egg1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Salmon
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
butter softened40 g
-
plain flour40 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
full cream milk320 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
smoked salmon cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
sesame seeds (optional)½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
506.3 kcal /
2126.8 kJ
Protein
19.3 g
Tuk
26.3 g
Sacharidy
48.2 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
12 g
Sodík
793.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Lunchbox ideas
27 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland