Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 838.9 mg
Alternativní recepty
Chicken and cashews
55 min
Chicken pad thai
55 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Thai beef salad with noodles
1h
Chilli beef with lemon feta
30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Curry pork sosaties
24 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Chicken and almond stir-fry
30 min