Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 838.9 mg
Alternativní recepty
Chicken and cashews
55 Min
Easy satay chicken
40 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Sweet and sour pork
40 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Chicken pad thai
55 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Quick massaman beef curry
40 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Pork san choy bau
25 Min