
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 411 kcal / 1726.3 kJ
- Protein
- 33.8 g
- Tuk
- 3.7 g
- Sacharidy
- 55.2 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 838.9 mg
Alternativní recepty
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken and cashews
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef "Burgundy"
40min
Tomato basil chicken stew
35min
Pork san choy bau
25min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Asian-style pork noodles
1hod.
Chicken and almond stir-fry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min