Gluten free baked bacon and cranberry stuffing

Gluten free baked bacon and cranberry stuffing

4.5 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
16 portions

Suroviny

  • dried cranberries
    50 g
  • ruby port
    50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • fresh sage leaves only, plus extra for garnishing
    1 sprig
  • brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • rindless bacon rashers
    300 g
  • salted butter
    20 g
  • pork mince
    500 g
  • lupin flakes
    50 g
  • egg
    1
  • shelled unsalted pistachio nuts
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh rosemary for garnishing
    1 - 2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 452.4 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 464 kJ / 110.4 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 4.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...