
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prosciutto cotto (1 fetta spessa) a pezzi
- 150 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 100 g di burro a pezzi
- 400 g di prosciutto cotto a fette
- 300 g di latte intero
- 3 uova (da 60 g circa)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1000 g di acqua
- 400 g di pasta fresca all'uovo tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 684 kcal / 2863 kJ
- Protein
- 34.3 g
- Tuk
- 42.7 g
- Sacharidy
- 43.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Torta degli auguri
1h 35min
Spiedini di pollo, zucchine e patate viola
50min
Torta gelato napoletana
18h 55min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35min
Babà napoletano
3h
Mini tortini alla pizzaiola
55min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min