Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prosciutto cotto (1 fetta spessa) a pezzi
- 150 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 100 g di burro a pezzi
- 400 g di prosciutto cotto a fette
- 300 g di latte intero
- 3 uova (da 60 g circa)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1000 g di acqua
- 400 g di pasta fresca all'uovo tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 42.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e patate con provola
1sa
Cioccolata calda al caffè
15 Min
Fonduta svizzera
20 dk
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Penne con crema di limone e carciofi
30 Min
Frittelle di patate
45 dk
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2h
Cioccolata alla gianduia
15 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Soufflé al formaggio
55 dk
Panna ai funghi (senza lattosio)
20 dk
Bomboloni salati
3h 20min