
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de trigo sarraceno en grano
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 1029 kcal / 4305.3 kJ
- Protein
- 39.6 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 214.5 g
- Vláknina
- 30 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Crêpes sin gluten
45min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2hod.
Piadinas sin gluten
45min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8hod.
Bagels sin gluten
1hod. 50min
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min