Kompatibilní verze
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g di cipolla, in quarti
- 110 g di burro, a pezzi
- 900 g di brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
-
4
fettine di Gruviera
nebo 4 fettine di formaggio svizzero (qualsisi tipo) -
1
dose di pasta sfoglia, come da Libro Le mie ricette con Bimby
nebo 300 g di pasta sfoglia pronta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 71 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Gazpacho
15 min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Crema di porri in crosta
45 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Tarte tatin
2 godz. 30 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min