Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di semolino
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli d'uovo
Ragù di verdure
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carote a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di piselli freschi
- 150 g di asparagi a tocchetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 phút
Spatzle alla barbabietola
30 Min