Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi puliti e a fettine sottili (possibilmente di Albenga)
- 2 limoni, il succo spremuto fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di sale
- 900 g di acqua
- 300 g di farina di ceci
- 1 cipollotto a metà
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 10.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Pandolce genovese
1h 30min
Cappon magro
4h 30min
Focaccia al formaggio
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Stroscia di Pietrabruna
50min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Buridda alla ligure
55min
Brandacujun
45 min
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Panissa
45 min