Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle caramellate
- 200 g di cipolle rosse di Tropea a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Crema di cipolle e timo
- 500 g di cipolle dorate a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco secco
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1987.2 kJ / 475 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di porcini
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di porri
40min
Crema di porri gratinata
50min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Porri in crema delicata
35min
Vellutata di porri e radicchio
55 min.
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Crema di lattuga e menta
35min