Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Salsa turca
10min
Salsa della nonna
3sa 30 dk
Panzanella di mare
45 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Tapenade
10min
Salsa ai porri caramellati
30 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Agliata verde
15min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Salsa al sedano (vegan)
15min
Pesto rosso
15min