Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto alle foglie di carota
10 min
Salsa al prezzemolo
20 min
Salsa piccante allo zenzero
30min
Zucchine piccanti
55min
Salsa turca
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 min
Salsa appetitosa
10 min
Salsa tartara
10 min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min