Zařízení & příslušenství
Salsa ai capperi
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 Ricetta completa
Suroviny
-
50 g di capperi sott'aceto scolati
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
3 cucchiai di acqua
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa
Protein
1.7 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tuk
50.1 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
1.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Classiche italiane
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Paté di olive
10min.
Salsa selinuntina
15min.
Cardi gratinati
40min.
Crema di pesche caramellate e cannella
2hod. 15min.
Mariola calabrese
50min.
Patè al formaggio di capra
10min.
Salsa turca
10min.
Agliata verde
15min.
Salsa di cipolle rosse e mele
40min.
Salsa al sedano (vegan)
15min.
Patè di pomodori secchi e tonno
15min.
Salsa verde "Bagnet"
15min.