Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di patate borgotarese
2 Std.
Salsa alle mele
20min
Salsa selinuntina
15min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Succo verde di pompelmo e zenzero
10 Min
Composta di pomodori e capperi
1h
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Salsa greca
10 Min
Salsa turca
10 Min
Salsa tartara
10 Min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min