Kompatibilní verze
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa
- 3 pizzichi di sale
- 130 g di farina tipo 00
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di spinaci baby freschi
- burro fuso, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427.7 kJ / 341.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 301.5 mg
Alternativní recepty
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Sugo di spinaci veloce
30 min
Gnocchi di spinaci
55 min
Menù: Polpette di pesce spada con patate vastase; gelo di arancia
1 Std.
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1u. 40min
Chicche di carote all'erba cipollina
1 Std. 20 Min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1h 45 min
Strüdel alle pere e nocciole con salsa alla vaniglia (vegan)
1h 45 min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2h
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min