Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
nebo ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 353.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
30 min
Salată de icre
15 menit
Supă de pește pescar și crevete
1h
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 min
Sos de caramel cu espresso
45 min
Pere cu vin și mirodenii
45 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Pateu în crustă (Spania)
10h
Pateu țărănesc
48h
Fond de vită (din carne și oase)
Brak ocen
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min
Concentrat pastă de carne
45 min