
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud bine curățat
nebo ficat de pui bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine prăjită, pentru servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 264.7 kcal / 1111.7 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 26.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Sodík
- 353.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Žádné hodnocení
Băutură spumantă cu struguri
Žádné hodnocení
Tort Caprese
55min
Prăjitură cu ciocolată neagră și piure de castane, fără gluten
Žádné hodnocení
Somon teriyaki sous-vide
Žádné hodnocení
Unt cu salvie și usturoi negru
Žádné hodnocení
Ciuperci murate
6hod. 30min
Iaurt lichid în bolul de mixare
12hod.
Salată de icre
15min
Panna cotta cu scorțișoară și compot de mere și caise cu ghimbir
Žádné hodnocení
Tiramisu cu căpșune
5hod. 20min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3hod. 25min