Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
nebo ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 26.4 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 353.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supă cu dovleac Kabocha, ghimbir și curry
50min
Pește în sos de curry
35min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3 Std. 25 Min
Ceai cu cardamom și gheață
Žádné hodnocení
Supă consistentă de fructe de mare
1 Std.
Semifreddo cu căpșune și fistic
18h
Sfeclă roșie fermentată și salsa de mere
72 Std.
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 Min
Supă de ceapă
1 Std.
Cupe de salată cu creveți Cajun cu salsa de ananas
25 min
Pateu în crustă (Spania)
10h
Tartă cu asparagus și sos olandez
40 Min