Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů oleje
- 50 gramů cibule, napůl, pak na plátky (5 mm)
- 200 gramů hovězího rump steaku, na proužky (4-5 cm)
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého
- 120 gramů cherry rajčat
- 40 gramů velkých kaparů, nakládaných, osušených (volitelně)
- 70 gramů rukoly
- 1 avokádo, zralé
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 10 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů medu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 67 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 Min
Sous-vide roastbeef
94hod. 45min
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2 Std. 30 Min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Polévka Tom Yum
15 Min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 Min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Sicilský krevetový salát
40 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Jarní závitky
30 Min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 Min