
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů oleje
- 50 gramů cibule napůl, pak na plátky (5 mm)
- 200 gramů hovězího rump steaku na proužky (4-5 cm)
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého
- 120 gramů cherry rajčat
- 40 gramů velkých kaparů, nakládaných osušených (volitelně)
- 70 gramů rukoly
- 1 avokádo zralé
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 10 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů medu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 805 kcal / 3368 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 67 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1 Std.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 Std. 10 Min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 Min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 Std. 5 Min
Sicilský krevetový salát
40 Min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 Min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 Min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 Min