Zařízení & příslušenství
Steak s rukolovým salátem
Příprava 30min.
Celkový 35min.
2 porce
Suroviny
-
40 gramů oleje
-
50 gramů cibule napůl, pak na plátky (5 mm)
-
200 gramů hovězího rump steaku na proužky (4-5 cm)
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého
-
120 gramů cherry rajčat
-
40 gramů velkých kaparů, nakládaných (volitelně) osušených
-
70 gramů rukoly
-
1 avokádo zralé
-
30 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
10 gramů limetkové šťávy
-
10 gramů medu
-
¾ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
35 g
Kalorie
3368 kJ /
805 kcal
Tuk
67 g
Vláknina
9.5 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme a restujeme
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1h
Galette s ratatouille
1h 30min
Těstovinový salát Caprese
25min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1h 20min
Restované krevety
15min
Salát s trhaným kuřecím masem, batáty a brusinkovým dresinkem
1h
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min