Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré
Příprava 25min
Celkový 1hod. 35min
2 porce
Suroviny
Fermentované červené zelí
-
červeného hlávkového zelí300 gramů
-
soli10 gramů
-
červeného vína200 gramů
-
sherry octa100 gramů
-
koření sumaku (škumpy koželužské)1 špetka
-
černého pepře, celého2 kusy
-
badyánu¼ kusu
-
hřebíček1
-
bobkový list, sušený1
Celerové pyré
-
celeru, bulvy oloupané a nakrájené na kostičky260 gramů
-
mléka130 gramů
-
smetany, 48 % tuku130 gramů
-
soli5 gramů
Pečená kachní prsa
-
vody3300 gramů
-
soli150 gramů
-
kachní prsa, s kůží (cca 200 gramů každé), zbavené přebytečného tuku2
Finalizace
-
džusu z červené řepy70 gramů
-
másla studeného, na kostky60 gramů
-
kukuřičné mouky10 gramů
-
vody10 gramů
Nutriční hodnoty na 2 porce
Kalorie
1835.1 kcal /
7678.2 kJ
Protein
83.2 g
Tuk
117.4 g
Sacharidy
79.1 g
Vláknina
12.2 g
Nasycený tuk
68.1 g
Sodík
64751.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pojďme se stát šéfkuchaři
22 recept
Česká republika
Česká republika