Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré

Žádné hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 35min
2 porce

Suroviny

Fermentované červené zelí
  • červeného hlávkového zelí
    300 gramů
  • soli
    10 gramů
  • červeného vína
    200 gramů
  • sherry octa
    100 gramů
  • koření sumaku (škumpy koželužské)
    1 špetka
  • černého pepře, celého
    2 kusy
  • badyánu
    ¼ kusu
  • hřebíček
    1
  • bobkový list, sušený
    1
Celerové pyré
  • celeru, bulvy oloupané a nakrájené na kostičky
    260 gramů
  • mléka
    130 gramů
  • smetany, 48 % tuku
    130 gramů
  • soli
    5 gramů
Pečená kachní prsa
  • vody
    3300 gramů
  • soli
    150 gramů
  • kachní prsa, s kůží (cca 200 gramů každé), zbavené přebytečného tuku
    2
Finalizace
  • džusu z červené řepy
    70 gramů
  • másla studeného, na kostky
    60 gramů
  • kukuřičné mouky
    10 gramů
  • vody
    10 gramů

Nutriční hodnoty na 2 porce

Kalorie 1835.1 kcal / 7678.2 kJ
Protein 83.2 g
Tuk 117.4 g
Sacharidy 79.1 g
Vláknina 12.2 g
Nasycený tuk 68.1 g
Sodík 64751.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...