Zařízení & příslušenství
Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
2 porce
Suroviny
Fermentované červené zelí
-
300 gramů červeného hlávkového zelí
-
10 gramů soli
-
200 gramů červeného vína
-
100 gramů sherry octa
-
1 špetka koření sumaku (škumpy koželužské)
-
2 kusy černého pepře, celého
-
¼ kusu badyánu
-
1 hřebíček
-
1 bobkový list, sušený
Celerové pyré
-
260 gramů celeru, bulvy oloupané a nakrájené na kostičky
-
130 gramů mléka
-
130 gramů smetany, 48 % tuku
-
5 gramů soli
Pečená kachní prsa
-
3300 gramů vody
-
150 gramů soli
-
2 kachní prsa, s kůží (cca 200 gramů každé), zbavené přebytečného tuku
Finalizace
-
70 gramů džusu z červené řepy
-
60 gramů másla studeného, na kostky
-
10 gramů kukuřičné mouky
-
10 gramů vody
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 2 porce
Sodík
64751.4 mg
Protein
83.2 g
Kalorie
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Tuk
117.4 g
Vláknina
12.2 g
Nasycený tuk
68.1 g
Sacharidy
79.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
30min.
Losos s brokolicí a medovo-hořčičnou omáčkou
40min.
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min.
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8hod. 30min.
Tuňáková směs s citrónovou majonézou
45min.
Mušle à la marinière
Žádné hodnocení
Losos s citrónovou holandskou omáčkou, chřestem a rýží
Žádné hodnocení
Neapolská pizza
9hod.
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.
Butter Chicken
1hod.
Guacamole
5min.
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min.