Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nádivka
- 100 gramů sušených hub
- 600 gramů vody
- 500 gramů kysaného zelí, scezeného
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů kořene petržele, na kousky
- 120 gramů cibule, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů másla, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
Těsto
- 550 gramů hladké mouky, plus extra navíc
- 30 gramů olivového oleje
- 300 gramů vody, teplé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1692 kJ / 404 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrstková polévka
10 Std. 40 Min
Pirohy s bylinkovou náplní
1hod. 40min
Vánoční čokoládový závin
2 godz. 10 min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 min
Ruský bramborový salát
50 min
Fougasse se sýrem
2 godz. 35 min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Pomerančové sušenky s rozinkami
1 Std.
Šišky se skořicovým cukrem
1 Std. 25 Min
Sfenj - marocké koblihy
2 Std. 45 Min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28 Std. 15 Min
Koblihy
1h 30min