Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nádivka
- 100 gramů sušených hub
- 600 gramů vody
- 500 gramů kysaného zelí, scezeného
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů kořene petržele, na kousky
- 120 gramů cibule, na kousky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů másla, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
Těsto
- 550 gramů hladké mouky, plus extra navíc
- 30 gramů olivového oleje
- 300 gramů vody, teplé
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1692 kJ / 404 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tvarohový Oreo® dort
9 godz. 10 min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1hod. 30min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Lososové burgery
Žádné hodnocení
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1hod.
Bigos
1hod. 30min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Pirohy s bylinkovou náplní
1 Std. 40 Min
Parmazánové noky trikolóra
50min
Vánoční čokoládový závin
2h 10min
Karamelovo-ořechové řezy
26h