Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

4.3 177 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un filet pour la finition
  • 250 g de boulgour
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 300 g de petits pois frais écossés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de jambon en cubes
  • 100 g de ricotta émiettée
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23 g
Kalorie 1828 kJ / 436 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...