
Kompatibilní verze
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et un filet pour la finition
- 250 g de boulgour
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de petits pois frais écossés
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon en cubes
- 100 g de ricotta émiettée
- ½ botte de ciboulette fraîche ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kcal / 1828 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 51 g
Alternativní recepty
One pot pasta brocolis-amandes
50min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Risotto au potimarron
1hod.