Kompatibilní verze
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition
- 250 g de boulgour
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en cubes
- 100 g de ricotta, émiettée
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1828 kJ / 436 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto au potimarron
1h
Risotto courgette et bacon
35min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Gratin de blé aux légumes
25min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
Sarrasin avec champignons
25min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min