Kompatibilní verze
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition
- 250 g de boulgour
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en cubes
- 100 g de ricotta, émiettée
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1828 kJ / 436 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Rigatoni et pesto de mâche
20min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40 min
Risotto courgette et bacon
35min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 Min
One pot blé au bœuf et au paprika
35min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25 Min