
Zařízení & příslušenství
Boloňské špagety
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
Na těstoviny
-
špaget400 gramů
-
vody na těstoviny1700 gramů
-
olivového oleje1 polévková lžíce
-
soli1 čajová lžička
Boloňská omáčka
-
oleje10 gramů
-
cibule napůl50 gramů
-
česneku3 stroužky
-
mrkve na kousky100 gramů
-
rajčatového protlaku70 gramů
-
hovězího masa, mletého300 gramů
-
červené papriky, sladké½ čajové lžičky
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
pepře černého, mletého3 špetky
-
vína bílého, suchého červeného30 gramů
-
rajčat napůl500 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
sýru, parmazánu strouhaného, na posypání100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
796 kcal /
3335 kJ
Protein
39 g
Tuk
19 g
Sacharidy
115 g
Vláknina
5 g